Te warm voor een pak

Loop 2 weken rond op een nieuwe klus, denk ik bij mezelf; laat ik eens uber-professioneel doen, en de hele klus lanmg in pak rondlopen. Nou dat werkt aardig, IT-ers worden al vaak niet zo serieus genomen, maar als je rondloopt in pak met eens tropdas dan wekt dat automatisch al een niveau van respect op. Je bent niet langer die "ingehuurde IT-er", maar nu ben je de "Externe Consultant/Contracter", die waarschijnlijk heel duur is (!) en wiens tijd we dus ook niet zomaar mogen verspillen. H et practische verschil is dat ik ineens bij allemaal vergaderingen wordt betrokken en met ook nog eens luisterd naar mijn mening... wow. Een goede ervaring dus, en de bijkomende nadelen (ongemakkelijk broek, jeuk, restrictief jasje) wegen niet op tegen de voordelen die ik meemaak in de omgang met mensen! Ik ga dit weekend op zoek naar wat meer van dit soort kleding... hier kan ik wel aan wennen! haha! Nou moet je niet denken dat ik mijn ware indentiteit af heb geschud.. de stropdassen die ik erbij draag zeggen je misschien al genoeg: http://www.thinkgeek.com/apparel/ties Laterz.


Leave a Reply